Over mij

Ik ben Wilma van de Vin – van der Velden en ik ben geboren in 1971. Ik woon al mijn hele leven in Heeze, vlakbij de Hubertusbossen en de Strabrechtse heide. Ik ben getrouwd en heb 2 dochters die zijn geboren in 2000 en 2004.

Ik ben naast deze praktijk ook werkzaam bij autobedrijf Mathé van de Vin, mijn man. Daar verzorg ik de administratie en dat geeft extra verdieping.

Spiritualiteit en alternatieve geneeswijzen

Ik houd ervan om me bezig te houden met spiritualiteit. Ik lees er veel over, maar ik houd er met name van om het van allerlei kanten te bekijken. Er zijn zoveel facetten. Wat is zichtbaar en wat nog niet. Toen ik in juli 2019 mijn diploma behaalde was ik er nog niet klaar voor om meteen therapeut te worden. Dat had vooral te maken met mijn instelling. Ik was 4 jaar eerder aan de opleiding begonnen om zelf beter te worden nadat ik in de WAO ben beland. Ik heb gekampt met RSI, fibromyalgie en een depressie.

Ik heb veel alternatieve therapie gehad om beter te worden. O.a. Osteopathie, homeopathie, voetreflex, shiatsu en cranio sacraal therapie.

Maar het beste medicijn was om middels mijn opleiding diep aan zelfheling te werken. Daarom duurde de omslag om het ook toe te passen voor anderen wel even. Maar inmiddels ben ik zover. Waarom de naam Mijn Krachtveld? Ik breng je terug naar jezelf, naar jouw MIJN. Alleen vanuit KRACHT, eigenwaarde, zelfinzicht en introspectie kun je de duisternis ferm onder ogen zien, zonder anderen te gaan beschuldigen. Zonder weer in polariteit terecht te komen en zonder elkaar weer te gaan beschuldigen. Je mag het in jezelf gaan integreren. Daarbij maak je gebruik van het VELD, waarop alles is aangesloten. Daar is erg veel moed voor nodig. Maar ik bied daarbij ondersteuning.

MIJN MOTTO IS: IK BEGELEID JE GRAAG, MAAR HET HELEN DOE JE ZELF.

Door mijn regelmatige bezoeken aan Engeland heb ik veel helend werk kunnen doen. Ik weet nu wat ik kan en wat ik wil doen. Ik ervaar nu veel meer heelheid en eenheid. Ik zit niet graag stil en studeer en onderzoek nog van alles ook lees ik erg veel boeken. Uitgeleerd ben ik nooit. Ik doe het met veel plezier!

Met vriendelijke groet,

Wilma van de Vin – van der Velden

Ik begeleid je graag. Maar het helen doe je zelf.

wilma van de vin – van der velden