Regressie therapie

Tijdens mijn opleiding was het favoriete onderwerp, regressie therapie. Ik ben me hier ook na de opleiding verder in gaan verdiepen. Ik zal heel beknopt uitleggen wat het inhoud. Heb je hierna nog vragen, dan kan ik die altijd voor je beantwoorden.

Wat we doen tijdens deze therapie is gebruik maken van je herinneringen, in dit leven of in vorige levens. Dit is mogelijk doordat tijd niet lineair verloopt en je als het ware door de tijd kunt reizen in je herinneringen.  Het nú is geen uniek moment, maar een tijdstip dat door de één als nu  wordt ervaren en voor de ander wordt het als verleden ervaren. Alles vindt dus in het nu plaats, ook onze vorige levens.

Tijdens de regressie zijn er 3 belangrijke consequenties:

  • Een probleem benaderen we vanuit de oplossing die mogelijk is. Dit is mogelijk door de angst met liefde te benaderen. Ondersteun, toon warmte en begrip;
  • Onverklaarbare angst is een roep om hulp. Deze angst is vroeg in de jeugd ontstaan. Van wie is deze angst die je voelt?;
  • Een nieuw verleden creëren. Je hebt in je leven de kans om een andere weg in te slaan, daarmee herschrijf je je eigen toekomst.

Alle levens van een mens vormen samen een volmaakt geheel waarin alle facetten van de ziel, het hogere zelf, weerspiegeld worden. Het geheel van alle levens is harmonisch en compleet.

Al die facetten in de ziel, die als kleine ikjes tevoorschijn komen, werken vaak niet goed samen. De ene ik krijgt meer aandacht dan de andere ik. Hierdoor kunnen er lichamelijke of psychische problemen ontstaan. Je hebt vast wel eens eerder gehoord dat je zowel dader als slachtoffer bent geweest. De daderrol wordt vaak weggedrukt, omdat dit veel moeilijker is. Je moet dan contact maken met de donkere duistere kant, die je liever niet wilt zien. En toch is het belangrijk om wel contact daarmee te maken. Door met beide kanten contact te maken kan de ziel helen. Die 2 kanten willen ook graag herenigd worden, omdat ze beiden tot dezelfde ziel behoren.

Behandeling 1 uur € 50.- *

Behandeling 1 1/2 uur € 70.- *

* BTW niet van toepassing

You were born with wings. Why prefer to crawl through life?